Siteye üye olup şuşu sitenin adminiyiz o resmi nasıl çalarsın falan mı diyelim?
50%
[ 1 ]
İnat olsun diye bir resminide biz mi çalalım?
0%
[ 0 ]
Büyüklük bizde kalsın diyim uğraşmayalım mı?
50%
[ 1 ]
Toplam Oylar : 2
Yazar
Konu: HIRSIZLARRR Çarş. Tem. 11, 2007 5:36 am
evet arkadaşlar bizim forumumuzdaki gülçin cemre eren yasemin konularının altındaki resimleri biliyorsunuz. Onları ben photo shoptan yapmıştım hatta gruphepsi.biz e ben koymuştum ancak gruphepsi-funclub.forumzen.com sitesinin admini bu resimlerden gülçinin resmini alıp üstünede adını yazıp bizden izinsiz avatar yapmıştır bu durumdan dolayı onları kınıyoruz.Çünkü bizden izinsiz bizim sitemizin resmini almıştır bu da kanıtı ------------------------------- GülçinKolik Ekledi Anketi doldurun ne yapacağımıza kamuoyu karar versin
Hepsi_erenn moderatör and izci team(casus üye)
Mesaj Sayısı : 523 Yaş : 29 Nerden : hepsi ve hepsi fanlarının yanından Mesaji: : hep hepsi sonsuz hepsi! Kayıt tarihi : 16/11/06
Konu: Geri: HIRSIZLARRR Perş. Tem. 12, 2007 10:53 am
evet bende şimdi girdim gördüm bence o resim gibi çok istiyorlarsa bu sitede isteyebilirlerdi
bu ne saygisizliktir insanlarin mallarini caliyorlar bir resim bile olsa o da emekten geçmistir bu degerli bir esyayi calmak kadar büyüktür nede olsa bu da bir hirsizlik
bence misafirlerin görememesini sağlamak daha mantıklı resimleri göremezlerse çalamazlar ANKETİ DOLDURUN VE SİZ KARAR VERİN 30 GÜN SONRA CEVAPLARLA BİRLİKTENE OLACAAĞINA KARA VERİLECEKTİR
irem yabancı
Konu: Geri: HIRSIZLARRR Perş. Eyl. 20, 2007 4:22 am
BENCE DE ÜYE OLMADAN RESİMLERİ GÖREMESİNLER
GülçinKolik_Bahar ♥h€pS! MaNyAĞı Üy€♥
Konu: Geri: HIRSIZLARRR Paz Eyl. 23, 2007 1:46 am
bence o siteye üye olalım sonra ö.m'la sitenin adresini atarız herkese siteye gerekli gereksiz bi sürü mesaj falan yazarız siteyi berbat ederiz adminde cezasını almış olur
ayrıca benim başka bi planım daha var hatta yapmaya başladım bile o sitede yakında çook büyük kavgalar başlicak
GülçinKoLik_ ♥♥♥Gülçinci Admin♥♥♥
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 29 Nerden : siteden Mesaji: : HAYATA DÖNDÜM Kayıt tarihi : 01/01/08
Konu: Geri: HIRSIZLARRR Ptsi Şub. 25, 2008 2:15 am