GÜLÇİN ♥♥♥Moderatör Başkanı♥♥♥
Mesaj Sayısı : 225 Nerden : hepsi posteri dolu bi odadan we de gülçinimin biricik kalbinden Karma Puani : öğrenci Mesaji: : müzik müzik müzik Kayıt tarihi : 26/11/06
| Konu: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: Salı Mart 20, 2007 7:31 am | |
| ya admimnlerim kızmassanız size bişey sorucam nasıl site yapılıyo bn bilmiyom öğretirseniz çok ama çok sevinicem bide öğrettikten sonra bu başlığı silebilirsiniz ama lütfen yardım edin lütfen A$KIM GÜLÇ!N
| |
|
Hepsi_erenn moderatör and izci team(casus üye)
Mesaj Sayısı : 523 Yaş : 29 Nerden : hepsi ve hepsi fanlarının yanından Mesaji: : hep hepsi sonsuz hepsi! Kayıt tarihi : 16/11/06
| Konu: Geri: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: Salı Mart 20, 2007 11:17 am | |
| - _GÜLÇİN_ demiş ki:
- ya admimnlerim kızmassanız size bişey sorucam nasıl site yapılıyo bn bilmiyom öğretirseniz çok ama çok sevinicem bide öğrettikten sonra bu başlığı silebilirsiniz ama lütfen yardım edin lütfen
A$KIM GÜLÇ!N
evt bende bilmiorum site açmayı öğretirsenis bende sevinirim | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: Salı Mart 20, 2007 3:00 pm | |
| en kısa zamanda web dizayn bölümü açıp yazabiliriz bende bilmiodum ama öğrendim size fotolarla gösteririm hem neden kısalım kii merk etmişinis sormuşunus büyütmeyin çooooooook kolay aslında |
|
Hepsi_erenn moderatör and izci team(casus üye)
Mesaj Sayısı : 523 Yaş : 29 Nerden : hepsi ve hepsi fanlarının yanından Mesaji: : hep hepsi sonsuz hepsi! Kayıt tarihi : 16/11/06
| |
GÜLÇİN ♥♥♥Moderatör Başkanı♥♥♥
Mesaj Sayısı : 225 Nerden : hepsi posteri dolu bi odadan we de gülçinimin biricik kalbinden Karma Puani : öğrenci Mesaji: : müzik müzik müzik Kayıt tarihi : 26/11/06
| Konu: Geri: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: Cuma Mart 23, 2007 5:56 am | |
| - GülçinKolik demiş ki:
- en kısa zamanda web dizayn bölümü açıp yazabiliriz bende bilmiodum ama öğrendim size fotolarla gösteririm hem neden kısalım kii merk etmişinis sormuşunus büyütmeyin çooooooook kolay aslında
çok saol cnm;) | |
|
gruphepsi_eren ♥♥♥Deneme Mod.♥♥♥
| Konu: Geri: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: C.tesi Nis. 14, 2007 1:20 am | |
| | |
|
_-DuYgU-_ moderatör and izci team(casus üye)
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : malatya Kayıt tarihi : 16/01/07
| Konu: Geri: ::::::::::::::::::::::::LÜTFEN:::::::::::::::::::::::: C.tesi Mayıs 19, 2007 3:38 pm | |
| ya adminim kısmayın ama benim bir ricam var ya bu dizaynı nasıl yapıonuz sitedeki hangi kodları hangi siteleri kullanıyonuz yaw:oops: | |
|